КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Шановні представники молодого покоління! Прийміть щирі вітання з Днем молоді!

Дата: 02.07.2018 09:42
Кількість переглядів: 786

Серед багатьох свят, які відзначає наша країна - воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це прекрасна, неповторна та одночасно відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху.
Молодість — це час мрій і надій, пошуку свого життєвого шляху, бажання діяти, дивувати світ своїми сміливими ідеями і досягненнями. Цей період треба приймати з вдячністю, намагатися використати всі переваги цієї прекрасної миті життя. Будьте активними, здобувайте знання, наполегливо працюйте над собою, будуйте плани.


Ви сильні, обдаровані, завзяті. Ви – сьогодення України, її майбутнє. Ваші енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі, політиці, у науці та на виробництві, у спорті та мистецтві.
Вам випало жити в непростий період, коли наша держава пробуджується, міцніє і саме Ви, маєте стати незамінною опорою, тим фундаментом на шляху розквіту й процвітання України.
Юність і молодість – це не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, але й особливий стан душі. Це час дерзань, пошуків, відкриттів, реалізації найсміливіших сподівань, мрій і надій, пошуку свого життєвого шляху, бажання діяти, дивувати світ своїми сміливими ідеями та досягненнями.
З нагоди свята бажаю усім Вам міцного здоров’я, здійснення всіх мрій, родинного тепла, успіхів у навчанні та праці. Хай доля буде щедрою на добро, а ваші молодечі одержимість, оптимізм та енергія – невичерпними!

З повагою, Каланчацький селищний голова Володимир ЗінчукФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь