A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Каланчацька громада відзначила державне свято!

Дата: 02.07.2018 09:47
Кількість переглядів: 666

Знаменно, що день Конституції ми зустрічаємо в червні, коли блакить неба і жовтогарячі лани зливаються в єдине велетенське знамено, що символізує волю і працю.
У нашої країни був важкий і тривалий шлях до омріяної незалежності. Багато крові пролилося, щоб вільно говорити рідною мовою, щоб крилато розвівався сьогодні жовто-блакитний стяг, щоб була змога на весь голос заспівати невмирущі слова Чубинського. 


З нагоди відзначення державного свята - Дня Конституції України, 28 червня на площі Т.Шевченка відбувся повномасштабний концерт. Зі словами привітань до присутніх звернувся народний депутат України Федір Негой та перший заступник селищного голови Андрій Лабушний, які зазначили, що День Конституції України це свято, яке скріплює націю, виражаючи дух народу, символізує його славне минуле, сьогодення й майбутнє. 
«Я переконаний в тому, що пройде певний час і свідомість нас українців зміниться… в шафі кожного буде стояти Біблія, Кобзар та Конституція України, три книги, що символізують нашу сутність…»-додав Андрій Григорович!
У свою чергу Федір Федорович нагородив громадою Верховної Ради України за заслуги перед українським народом директора ПрАТ «Каланчацький маслозавод» Ружицьку Людмилу Пантеліївну.
По закінчення урочистої частині відбувся концерт. Присутні мали змогу насолодитись виступами аматорів Каланчацкої громади. Запальні танці,українські пісні та твори. Наша солов’їна мова вкотре нагадала кожному, що українці-вільний народ і ми цим пишаємосьФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь