A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Урочистості з нагоди відзначення Дня Національної поліції України

Дата: 04.07.2018 16:43
Кількість переглядів: 730

День Національної поліції України – це свято мужніх, відважних, сміливих і сильних людей, які щоденно оберігають мир і спокій громадян та демонструють високій професіоналізм, не шкодуючи сил і здоров’я, нерідко ризикуючи власним життям заради життя інших.

Фото без опису4 липня 2018 року в приміщенні Каланчацького відділу поліції відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня Національної поліції України.

З професійним святом присутніх привітали перший заступник Каланчацького селищного голови Андрій Лабушний, голова райдержадміністрації Олег Онуце та голова районної ради Ігор Замма.

Посадовці вручили працівниками поліції грамоти та наголосили на тому, що створення Національної поліції України – правоохоронного органу європейського зразка є безперечним доказом того, що в нашій країні відбуваються фундаментальні зміни, формування Національної поліції є втіленням у життя однієї з наймасштабніших реформ у нашій державі.  Побажали витримки, наснаги, професійних успіхів, міцного здоров’я, родинного затишку, довіри та поваги від жителів нашої маленької «Батьківщини»

«Служба працівників поліції ніколи не буде легкою, адже вона вимагає від кожного зібраності, вміння знаходити рішення в найскладніших ситуаціях, відваги й самопожертви. Ми вдячні вам  за службу, вірність присязі та відданість Українському народові.»-зазначив Андрій Лабушний

До слів привітань приєднались також  прокурор Каланчацького відділення Новокаховської місцевої прокуратури у Херсонській області Павло Стринжа та начальник Каланчацького районного сектору державної служби з надзвичайних ситуації головного управління у Херсонській області Олександр Бабич.  Під час вітань Олександр Вікторович  вручив грамоти та цінні подарунки у вигляді вогнегасників.

Вітаємо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь