A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Сплату земельного податку у 2018 році розпочато!

Дата: 09.07.2018 10:39
Кількість переглядів: 704

Згідно норм чинного законодавства  України обов’язковим платежем, що входить до складу податку на майно є плата за землю. Плата за землю – головний бюджетоформуючий платіж всіх сіл, селищ, міст, міст у районах, що справляється у формі земельного податку та орендної плати за земельні ділянки державної і комунальної власності.  З метою наповнення місцевих бюджетів, органам місцевого самоврядування надано право на встановлення місцевих податків, які відповідно до законодавства є обов’язковими до сплати на відповідній території.

          Платниками податку є власники земельних ділянок, земельних часток (паїв), землекористувачі .

Нарахування фізичним особам сум податку згідно норм податкового законодавства проводиться контролюючими органами, які видають платникові до 1 липня поточного року податкове повідомлення-рішення про сплату податку.

податку фізичними особами здійснюється протягом 60 днів із дня вручення податкового повідомлення-рішення (надсилається або отримується в органах ДФС), тобто до 29 серпня поточного року.

Отож враховуючи вищезазначене, Каланчацька селищна рада повідомляє, що сплату земельного податку у 2018 році розпочато з 01.07.2018 року.          

Граничний термін сплати земельного податку 29 серпня 2018 року.  Памятайте!!!!Несвоєчасна сплата податку тягне за собою застосування штрафних санкцій та пені, у розмірах визначених законодавством.

 Додатково зазначаємо, що Державним казначейством України з 01 липня 2018 року змінені всі банківські рахунки та реквізити щодо сплати зобов’язань: з податку на землю, плати на землю орендної ділянки, сплати за розміщення тимчасової споруди та інших договорів та угод.

За додатковою інформацією щодо сум нарахованого земельного податку та розрахункових рахунків просимо звертатися до Каланчацької селищної ради або за тел.(05530)32105, а також до в.о. старост по сільським радам.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь