КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Каланчацький ясла-садок "Вишенька" завершує підготовку до нового 2018/2019 навчального року.

Дата: 18.08.2018 14:14
Кількість переглядів: 597

Кращий спосіб зробити дітей хорошими-це зробити їх щасливими. Дитячий садок-місце, де починається соціалізація дитини,її виховання та освіта. Тому завдання дитячого садочку-створити маленькій людині всі умови для радісного повноцінного розвитку. Каланчацька селищна рада зі свого боку активно сприяє створенню такий умов. Щоб дітям було затишно та взимку тепло у групових приміщеннях ,музичній та спортивній залах за кошти Каланчацької ОТГ встановлено троє вхідних дверей,8 балконних та 69 вікон на суму 198 495 грн.,виділено 10000грн на поточний ремонт укосів. Починаючи з вересня 2017р.за кошти місцевого бюджету значно покращено матеріально - технічну базу закладу та придбано :комп'ютерну техніку,70 комплектів постільної білизни,установлено у кожну вікову групу бойлери,унітаз у групу молодшого віку,оновлено подушки,придбано посуд.

Додатково та кому цікаво: на даний момент в Каланчацькому ясла-садоку "Вишенька"  наявні ще місця для дітей віком 4 років (група середнього дошкільного віку)та 5 років(група старшого дошкільного віку).

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь