A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

В Каланчаці відбувся довгоочікуваний забіг у повзунках!

Дата: 23.08.2018 22:35
Кількість переглядів: 636

В Каланчаці відбувся довгоочікуваний забіг у повзунках!
Сльози, сміх, жага перемоги та втома, а ще – багато галасу та врешті – задоволені посмішки: сьогодні, 23 серпня, паркова зона біля ЦДЮТ перетворилася на справжній спортивний стадіон.
Щоправда, спортсменами були дітлахи, для яких дорослі влаштували «Забіг у повзунках». У рамках цієї сімейної акції 10 УЧАСНИКІВ віком від 8 місяців та до 1 року 2 місяців змагалися на спеціальних доріжках, намагаючись подолати їх якнайшвидше.


За умовами змагань, батьки маленьких спортсменів могли всіляко допомагати своїй малечі доповзти до фінішу: закликати словами, заманювати іграшками або іншими привабливими для дітей речами. Головна умова, не брати на ручки!
Забіги відбувалися одночасно на двох доріжках. Юні учасники плакали, але впевнено йшли до фінішу, хоча були й такі, що на середині шляху раптово «передумували» повзти.
Хочеться зауважити, що представниці прекрасної статі під час змагань реагували не тільки на більш-менш традиційні для нас іграшки, такі як ляльки, мобільні телефони та ключі, а й на досить оригінальні речі. Наприклад, дехто з батьків «вмовив» донечку проповзти дистанцію, заманюючи її до фінішу просто дитячими туфельками. Туфельками, розумієте? Ну тільки справжня жінка розуміється на туфельках!!!
Щож стосується хлопців то частина з них поводилися, як справжні чоловіки – вони здебільшого впевнено йшли до мети та майже бездоганно долали дистанцію. Втім, частина хлопців – трохи вередувала, звертала не у той бік. Щож стосується змагань, то наші богатирі чудово бігли до смачненького кампотику, яким хитрі мамусі заманювали наших козаків!
Перемогу у забігу отримали Ковальчук Діана Олександрівна та Шаравага Артем Олександрович. Вітаємо переможців! Та чекаємо наступних змагань!!!
Учасники забігу отримали іграшки та досвід у перших в їхньому житті змаганнях, а присутні глядачі гарний настрій.
Дякуємо учасникам! Шановні батьки, ми пишаємось вами та вашими дітьми! Браво!!!

P.S. Учасники змагань: Сендецький Нікіта Костянтинович, Шевчук Богдан Сергійович, Марченко Ілля Юрійович, Ковальчук Діана Олександрівна, Харченко Ангеліна Андріївна, Шаравага Артем Олександрович, Олексієвець Іван Анатолійович, Майкович Маргарита Олександрівна, Нещеретов Назар Олексійович, Хащинський Матвій Олександрович.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь