A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Шановні мешканці Каланчацької селищної об’єднаної територіальної громади

Дата: 24.08.2018 13:08
Кількість переглядів: 722

Від імені депутатського корпусу Каланчацької селищної ради  та від себе особисто сердечно вітаю вас із національним святом нашої державності — Днем незалежності України! Ця визначна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення. Сьогодні наше завдання, завдання усіх громадян України – зробити усе, аби наповнити незалежність нашої країни справжнім змістом, докласти максимум наших зусиль і снаги, аби наблизити пору розквіту України.

І не має значення, де ми народилися: у Києві чи Севастополі, Львові чи Кривому Розі, Полтаві чи Одесі, не має значення скільки нам років і якою мовою ми говоримо. Лише одне має вирішальне значення: наша ненька Україна і наше спільне майбутнє. І тільки разом ми можемо його змінити на краще.

Від усієї душі зичу вам та вашим рідним міцного здоров’я, щастя, добра і злагоди, достатку, миру, щедрої долі, подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради процвітання української держави, добробуту її народу.

Нехай серця наповнюються гордістю за нашу країну, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

 

З повагою  Каланчацький селищний  голова                                                                           Володимир Зінчук»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь