КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

ПОВІДОМЛЕННЯ Про проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації

Дата: 03.09.2018 11:58
Кількість переглядів: 899

Назва містобудівної документації: Детальний план території для розміщення вітроелектростанцій на земельному масиві, що знаходиться за межами населених пунктів с. Бабенківка Перша, Гаврилівка Друга в адміністративних межах Каланчацької селищної ради Каланчацького району Херсонської області.

Громадські  слухання відбудуться:  11.09.2018 року о 14:00 год. в будинку культури с.Гаврилівка Друга.

Підстава для розроблення містобудівної документації: розпорядження голови Каланчацької районної державної адміністрації «Про розроблення детального плану території» № 218 від 26.07.2018  року.

Замовник містобудівної документації: Каланчацька селищна рада.

Платник містобудівної документації: Каланчацька селищна рада.

Розробник проекту містобудівної документації: ТОВ «УКРГЕНПЛАН».

Нормативний документ, що регулює проведення громадських слухань: Постанова Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» від 25 травня 2011 року № 555, стаття 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

Мета проекту містобудівної документації: раціональне використання земельного фонду Каланчацької ОТГ. Обумовлення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними та санітарно-гігієнічними нормами та формування містобудівних умов та обмежень. З’ясування напрямів, черговості та обсягів подальшого використання території.

Склад містобудівної документації: Загальна пояснювальна записка та графічний матеріал, який виконаний відповідно до вимог нормативних документів.

Зміст містобудівної документації: Містобудівна документація містить критерії планувальної організації і містобудівного розвитку земельного масиву.

Інформацію про місце і строки ознайомлення з проектом містобудівної документації: З матеріалами проекту містобудівної документації у паперовому вигляді можна ознайомитися в приміщенні Каланчацької селищної ради. 

Відомості про строк подання і строк завершення розгляду пропозицій: пропозиції та зауваження подавати на адресу Каланчацької селищної ради з з 09.08.2018 року по 07.09.2018 року. Пропозиції  подані особами  після встановленого  строку, залишаються без розгляду.

Пропозиції приймаються: у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом заявника і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Пропозиції до проекту  містобудівної документації мають право подавати:

  • повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;
  • юридичні особи, об'єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;
  • власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено проект містобудівної документації, та на суміжних з нею територіях;
  • представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;
  • народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

 

Відповідальний за проведення обговорення  та за організацію розгляду пропозицій: секретар Каланчацької селищної ради Іващенко О.М. 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь