КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

«Енергоефективність у громадах II (EEIM II)»

Дата: 06.09.2018 13:32
Кількість переглядів: 888

 Сьогодні, 6 вересня  у м. Києві  розпочала роботу конференція, присвячена  питанням енергоефективності в малих містах. Конференція організована   в рамках проекту «Енергоефективність у громадах II (EEIM II)",  що реалізується GIZ за дорученням уряду Німеччини. Приємно повідомити, що за результатами незалежної оцінки консультантів та представників Проекту, наша Каланчацька громада увійшла до 30 відібраних  учасників цього проету. Сьогодні Каланчацький селищний голова вже підписав договір про співпрацю та представив громаду і перспективи її розвитку.

Конференція, що зібрала близько 100 учасників – представників малих міст з усієї України, розпочалася вітальними словами та представленням задач та цілей нового проекту «Енергоефективність у громадах II», що базується на досвіді попереднього проекту та впроваджуватиметься за дорученням Уряду Німеччини компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH до весни 2020 року.

«Сьогодні показник споживання  енергетичних ресурсів в Україні в декілька разів перевищує середньоєвропейський, що катастрофічно впливає на економічне та екологічне становище країни. Відповідно, завдяки раціональному використанню  теплоносіїв можна досягти суттєвого покращення енергетичної, екологічної та економічної ситуації. При цьому, саме у сфері опалення завдяки певному знанню і бажанню його застосовувати у повсякденні можна економити найбільшу кількість енергоносіїв. В більшості випадків споживається опаленні та енергія використовується надзвичайно марнотратно, адже в холодну пору втрачається велика кількість тепла через прогнивші рами вікон, через стіни, горище, підвальні приміщення. Саме тому Каланчацька селищна рада вирішила прийняти  участь в програмі, задля покращення енергоефективності  та економії бюджетних коштів.»- саме так, місяць тому, при поданні заявки ми окреслили мету нашої участі у проекті.

Наразі підписаний договір і плідна співпраця дадуть свої результати!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь