A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Як держслужбовці одне з одним змагались

Дата: 25.09.2018 10:31
Кількість переглядів: 619

Цими вихідними відбулася обласна спартакіада органів місцевого самоврядування Херсонщини. Участь у ній взяли команди з 16 територіальних одиниць регіону: Херсонська обласна рада, 12 райрад, 2 міськради, 1 ОТГ. Серед всіх учасників, пристальну увагу і прихильність більшості привернула саме наша команда, адже ми були єдині, хто не побоявся і гідно представив свою ОТГ!
Після урочистого параду команд-учасниць, державні службовці випробували себе у 6 видах спорту: міні-футбол, волейбол, настільний теніс, шашки, шахи та перетягування канату.

Напевне, всім учасникам змагань здалося дивним, що волейбольна команда нашої ОТГ була представлена ніжними, тендітними (але із залізною волею) жінками. Їм довелося нелегко, тому що змагалися з високими, широкоплечими чоловіками команд - суперників. Безумовно, дівчата отримали приз глядацьких симпатій, бо глядачі аплодували стоячи! Дівчатка, ви -найкращі!!!
Чоловіча команда з футболу гідно відпрацювала кожен матч. Та найбільше нам, вболівальника, запам’яталась остання гра, яка розпочалась о 20:00 і хоча сил вже майже не було, та наші хлопці з рахунком 10:01 отримали перемогу над командою Голої Пристані.Браво!!!
Що ж стосується тенісу, шашок та шахів, то у представників цих видів спорту все відбувалось спокійніше, без криків, але не менш напружено. Були і спірні моменти і трохи сумні, та ми здобули певні результати.
Видовищне дійство з перетягування канату, зібрало під відкритим небом всіх безстрашних любителів боротьби. І хоча тут у нас не було навіть шансів,( адже вся наша команда- як один представник команди суперника ), та ми зовсім не звикли тікати, тому витримали секунд 5, але вони були незабутні для всіх.

Загалом спартакіада пройшла дуже емоційно, відчайдушно, спортсмени продемонстрували добру спортивну форму, завзятість, азарт, гарний настрій. Такі змагання дають можливість зрозуміти важливість командної гри, де всі за одного і навпаки. Вчать чути одне одного, підтримувати і боротися за перемогу не тільки в змаганнях, але й в питаннях розвитку нашої області, адже це унікальна можливість поспілкуватись, поділитись досвідом, порадитись.

За підсумками дводенних змагань переконливу перемогу в спартакіаді здобула команда Олешківського району. Срібло присудили Новотроїцькому району, а бронзу виборола команда Генічеського району.
Наша Каланчацька ОТГ привезла додому срібну медаль у змаганнях з шахів серед жінок! Та посіла почесне 9 місце! Тепер маємо стимул тренуватись, а наступного разу продемонструємо кращі результати!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь