КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Відбувся семінар-практикум працівників закладів освіти «Актуальні проблеми розвитку дитячо-юнацького туризму і краєзнавства в громаді»

Дата: 02.10.2018 08:44
Кількість переглядів: 656

         Відповідно до плану роботи  відділу  освіти, молоді та спорту виконавчого комітету  Каланчацької селищної ради, з метою координації у закладах освіти Каланчацької об’єднаної територіальної громади, науково-методичної, організаційної і практичної діяльності з різних напрямів туристсько-краєзнавчої роботи, виявлення та поширення кращого досвіду роботи, пропаганди здорового способу життя, 29 -30 вересня 2018 року на території паркової зони с. Роздольне відбувся семінар-практикум працівників закладів освіти «Актуальні проблеми розвитку дитячо-юнацького туризму і краєзнавства в громаді».

         До участі у семінарі долучилися представники восьми закладів загальної середньої освіти Каланчацької селищної ради та Новокиївської спеціальної ЗОШ І-ІІ ст. Херсонської обласної ради.

Протягом двох днів освітяни змагалися у двох великих блоках: туристсько-спортивній естафеті та  конкурсній програмі.  Під час туристсько-спортивної естафети учасникам довелося долати заболочені ділянки з допомогою жердин, переправлятися по вірьовці з перилами, через яр по колоді,  долати «Маятник», завал та заболочену ділянку по купинах, рухатися по-пластунськи, в’язати вузли та стріляти з пневматичної зброї.

               Конкурсна програма була не менш насиченою: треба було творчо представити українську народну пісню, показати знання з теми «Розвиток дитячого туризму та краєзнавства на Херсонщині» у туристсько-краєзнавчій вікторині  «Херсонщина туристична» та пройти туристсько-краєзнавчий квест «Херсонщина – мій рідний край». Крім того, протягом двох днів оцінювався туристський побут кожного табору (санітарно-гігієнічний стан табору, місць зберігання продуктів, прийом їжі, порядок в наметах, в таборі, зовнішній вигляд команди).

               У запеклій боротьбі перемогу вибороли:

І місце – команда Каланчацької загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 2

ІІ місце – розділили команди Роздольненського НВК та ОЗ «Горьківський ЗПЗСО»

ІІІ місце – команда Гаврилівської ЗОШ І-ІІІ ст.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь