A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Відбувся семінар-практикум працівників закладів освіти «Актуальні проблеми розвитку дитячо-юнацького туризму і краєзнавства в громаді»

Дата: 02.10.2018 08:44
Кількість переглядів: 622

         Відповідно до плану роботи  відділу  освіти, молоді та спорту виконавчого комітету  Каланчацької селищної ради, з метою координації у закладах освіти Каланчацької об’єднаної територіальної громади, науково-методичної, організаційної і практичної діяльності з різних напрямів туристсько-краєзнавчої роботи, виявлення та поширення кращого досвіду роботи, пропаганди здорового способу життя, 29 -30 вересня 2018 року на території паркової зони с. Роздольне відбувся семінар-практикум працівників закладів освіти «Актуальні проблеми розвитку дитячо-юнацького туризму і краєзнавства в громаді».

         До участі у семінарі долучилися представники восьми закладів загальної середньої освіти Каланчацької селищної ради та Новокиївської спеціальної ЗОШ І-ІІ ст. Херсонської обласної ради.

Протягом двох днів освітяни змагалися у двох великих блоках: туристсько-спортивній естафеті та  конкурсній програмі.  Під час туристсько-спортивної естафети учасникам довелося долати заболочені ділянки з допомогою жердин, переправлятися по вірьовці з перилами, через яр по колоді,  долати «Маятник», завал та заболочену ділянку по купинах, рухатися по-пластунськи, в’язати вузли та стріляти з пневматичної зброї.

               Конкурсна програма була не менш насиченою: треба було творчо представити українську народну пісню, показати знання з теми «Розвиток дитячого туризму та краєзнавства на Херсонщині» у туристсько-краєзнавчій вікторині  «Херсонщина туристична» та пройти туристсько-краєзнавчий квест «Херсонщина – мій рідний край». Крім того, протягом двох днів оцінювався туристський побут кожного табору (санітарно-гігієнічний стан табору, місць зберігання продуктів, прийом їжі, порядок в наметах, в таборі, зовнішній вигляд команди).

               У запеклій боротьбі перемогу вибороли:

І місце – команда Каланчацької загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 2

ІІ місце – розділили команди Роздольненського НВК та ОЗ «Горьківський ЗПЗСО»

ІІІ місце – команда Гаврилівської ЗОШ І-ІІІ ст.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь