A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Чарівний початок робочого дня!

Дата: 04.10.2018 10:30
Кількість переглядів: 597

Напевне не тільки працівники селищної ради, а й освітяни та діти опорного закладу «Горьківського закладу повної загальної середньої освіти Каланчацької селищної ради Херсонської області» з нетерпінням чекали коли на подвір’я заїде новенький шкільний автобус! Сьогодні цей день настав!
В умовах децентралізації держава намагається підтримувати розвиток об’єднаних громад, щорічно виділяючи субвенції на їх інфраструктурний розвиток.  І кожен сам вирішує куди направити ці кошти (так би мовити рішення на совісті господарів)…

Задля покращення якості надання послуг з регулярного і безоплатного підвезення учнів та педагогічних працівників до місця навчання, роботи й додому, поліпшення освітнього рівня населення, раціонального використання кадрового потенціалу, у березні 2018 року під час 22 сесії Каланчацької селищної прийнято рішення про закупівлю шкільного автобуса, за кошти саме цієї інфраструктурної субвенції.
Хочеться привітати вчителів та учнів опорного закладу «Горьківського закладу повної загальної середньої освіти Каланчацької селищної ради Херсонської області» з новеньким автобусом та побажати приємного та комфортного проведення часу під час поїздок на навчання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь