A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

...Пам'ять не згасне...

Дата: 12.10.2018 11:47
Кількість переглядів: 635

За вікову історію української народності, найголовнішою цінністю і рушійною силою  завжди була свобода. Про неї мріяли десятки поколінь, тисячі віддали своє життя…І  хто б міг подумати, що в такому прогресивному 21 столітті за право вільними проживати на Богом даній землі, ми знову візьмемося до зброї. Чотири роки… для когось це лише цифра, для людини, яка несе в собі біль втрати  -  вічність…Сьогодні, 12 жовтня,  напередодні державного свята Дня захисника України, у нашому  селищі,  урочисто відкрили пам’ятний знак учасникам антитерористичної операції на території Луганської та Донецької областей.

 Він зведений, щоб увіковічити пам’ять  про наших  земляків... наших хлопців... наших героїв... Щоб кожен  знав, кому він завдячує мирним небом, спокійним життям.  Ми вдячні всім, хто не залишився осторонь і сприяв тому, щоб цей пам’ятний знак був зведений. Небайдужість до цієї благородної справи виявили всі жителі району, адже проект на збір коштів був підтриманий всіма організаціями об’єднаної територіальної громади, долучилися волонтери та учасники АТО, селищна  рада,  проводилися благодійні концерти, зібрані кошти з яких були передані для встановлення пам’ятного знаку.

Цього дня до присутніх звернулись: перший заступник селищного голова Андрій Лабушний, та учасник АТО Олександр Харьківець.

 Під час відкриття пам’ятного знаку згадали імена  полеглих синів Каланчацької громади: Юрія Іржика, Олександра Берези, Володимира Серебринського. Право відкрити пам'ятний знак було надане військовослужбовцям 40 окремої артилерійської бригади.

Світлу пам'ять полеглих воїнів, які віддали своє життя за самостійність  і незалежність України присутні вшанували хвилиною мовчання. На знак вічної скорботи за полеглими захисниками Батьківщині до пам’ятного знаку були покладені квіти.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь