КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Шановні захисники України! Шановні ветерани! Шановні мешканці Каланчацької селищної об’єднаної територіальної громади!

Дата: 14.10.2018 14:47
Кількість переглядів: 1940

Прийміть щирі привітання з Днем захисника України, який знаменно відзначається 14 жовтня – День величного храмового свята Покрови Пресвятої Богородиці та День Українського козацтва. Примітно, що свято Покрови Пресвятої Богородиці має й іншу назву – Козацька Покрова, що свідчить про шанобливе ставлення українських вояків до релігійних дат. Козаки вірили, що свята Покрова Пресвятої Богородиці охороняє їх, а Богоматір вважали своєю Заступницею і Покровителькою.

Це свято є нагодою ще раз зазирнути до сторінок історії та згадати про звитягу предків, які славетними звершеннями здобували й відстоювали українську свободу і незалежність. На їхніх подвигах ми, українці, відроджуємо власну гідність і національну свідомість на справжніх патріотичних цінностях, які є основою нашої перемоги над будь-якими ворогами.

Ми вшановуємо мужність і героїзм наших захисників незалежності і територіальної цілісності України, військові традиції та перемоги українського народу. Схиляємо голови перед тими, хто довів високе звання Захисника власною кров’ю і доземно вклоняємось тим, хто заплатив за це своїм життям. Вшановуємо міцність духу наших славних предків та пишаємось хоробрістю сучасних героїв – захисників української землі!

У цей день ми висловлюємо подяку всім захисникам нашої Вітчизни, які у складі воїнів Збройних Сил України, Державної прикордонної служби, Національної гвардії України, Служби безпеки України, добровольчих батальйонів сьогодні захищають незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

То ж, усіх нас з сьогоднішнім, потрійним, святом. Бережімо себе та наших близьких, нашу країну, мову, традиції. Пам’ятаймо наших великих предків та їх звичаї. Бо коли є історія народу – є його майбутнє. Тому робимо історію зараз – будуємо нашу країну –Україну, таку як бачили її наші предки, таку як хочемо бачити її ми і саме тоді буде майбутнє, для нас та нащадків!

Нехай Пресвята Богородиця покриває Святою Покровою Український народ та наше військо, повсякчас підтримує нас, оберігає мужніх українських воїнів й їхні життя. І щоб у нашій Україні запанував довгоочікуваний мир!

З Покровою, з Днем Козацтва, з Днем захисника України!

З повагою

Селищний голова                                               В.К.Зінчук»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь