A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Невтомна праця людини!

Дата: 24.10.2018 15:38
Кількість переглядів: 700

Всім нам знайоме твердження: «Праця створила людину». Дійсно, вміння і бажання трудитися облагороджує, прославляє й окрилює. І неважливо, чим ми займаємося, який вид діяльності обрали для себе, головне, щоб наша робота приносила користь оточуючим і задоволення нам самим.  Особливо це стосується людей, які обрали професію поєднану зі створенням вибору для інших. Тому саме в третю неділю жовтня, коли вся країна святкує день працівників харчової промисловості, ми можемо нагадати собі, кому ж зобов’язані цієї можливістю, можливістю вибору.

На території Каланчацької громади діє  промислове підприємство - ПрАТ «Каланчацький маслозавод». Пройшовши нелегкий шлях становлення, змінивши не одне покоління працівників, підприємство розцвіло та процвітає й надалі, радуючи своїх споживачів вибором та якісним товаром.

 

Нажаль не всі знають, який нелегкий шлях був пройдений та скільки докладено сил. Зазирнувши на сторінки історії хочеться зазначити, що вперше підприємство було введене в експлуатацію в далекому 1931 році…  Під час Великої Вітчизняної війни завод постраждав в ході бойових дій і німецької окупації, але в подальшому був відновлений і зайняв провідне місце  в числі найбільших підприємств селища.

У жовтні 1992 року Каланчацький маслозавод був переданий в комунальну власність Херсонської області, після чого державне підприємство було перетворено у відкрите акціонерне товариство.

У липні 1995 року Кабінет Міністрів України прийняв рішення про приватизацію заводу протягом 1995 року.

Наразі завод входить до числа найбільших підприємств молочної та молокопереробної промисловості Херсонської області.

Напевне всі ці зміни та здобутки стали можливими тільки через відданість людей, які працювали. Адже трудові колективи цієї галузі стабільно і динамічно нарощували і нарощують обсяги виробництва та розширюють асортимент продукції, працюють над підвищенням її якості і конкурентоспроможності. Продукцію харчовиків України знають не лише вітчизняні споживачі, а й країн СНД та далекого зарубіжжя.

Споглядаючи на полицях найкращих магазинів та супермаркетів продукцію нашого виробника,  відчувається гордість за свій край. Впевнений, що скоро передовим гаслом закордону стане вираз «Добре, бо українське».

Тож дякуємо Вам шановні за якісну роботу та бажаємо  міцного здоров'я, щастя, достатку та нових трудових здобутків і щедрого столу.

 

 

Перший заступник селищного голови                                    Андрій Лабушний

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь