КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Неймовірний день для наймолодших жителів Каланчака.

Дата: 31.10.2018 09:35
Кількість переглядів: 646

Театр — мистецтво, яке не можна нічим замінити. Воно завжди на вустах. Нові імена, особи, фестивалі та прем’єри — все це вже дуже давно невід’ємна частина життя сучасного суспільства. Але особливу нішу в цьому мистецтві займає не просто театр, а ляльковий театр, який поєднує в собі сплетіння невтомної праці людини з головним художнім інструментом – лялькою.
Сьогодні, 28 жовтня, до нашого Каланчака завітали гості з Херсонського Академічного обласного театру ляльок з виставою «Веселі ляльки», які подарували незабутні враження.
Це яскрава, весела, кумедна вистава у якій беруть участь понад 40 різноманітних ляльок. Казкові персонажі виступають з оригінальними пародіями на естрадних виконавців. Тут танцюють вальс чарівні метелики, співають полунички і вишеньки-сестрички, майстерно б'є чечітку осел Остап Ословський - "Золоте копитце", вміло трясе пір’ячком австралійський Страус, світ фокусів відкриває для присутніх Алікар Каркарян, а всіма улюблена провідниця порадує своїми хітами. Ну а ведучий програми - найчарівніший герой багатьох казкових історій, веселий Коник - Кузьма Сверчков.
Вистала пройшла на одному подиху і зібрала біля себе не тільки діток, а й дорослих. Всі з цікавість споглядали за кожним виступом. Протягом 30 хвилин у залі лунав дитячий сміх і оплески,а деякі малюки навіть жваво танцювали між стільців та не відводили очей зі сцени.
Малеча була в захваті! Як і дорослі!. Нажаль, мало батьків знайшли час, щоб познайомити своїх дітей зі світом театру.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь