КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Неймовірний день для наймолодших жителів Каланчака.

Дата: 31.10.2018 09:35
Кількість переглядів: 640

Театр — мистецтво, яке не можна нічим замінити. Воно завжди на вустах. Нові імена, особи, фестивалі та прем’єри — все це вже дуже давно невід’ємна частина життя сучасного суспільства. Але особливу нішу в цьому мистецтві займає не просто театр, а ляльковий театр, який поєднує в собі сплетіння невтомної праці людини з головним художнім інструментом – лялькою.
Сьогодні, 28 жовтня, до нашого Каланчака завітали гості з Херсонського Академічного обласного театру ляльок з виставою «Веселі ляльки», які подарували незабутні враження.
Це яскрава, весела, кумедна вистава у якій беруть участь понад 40 різноманітних ляльок. Казкові персонажі виступають з оригінальними пародіями на естрадних виконавців. Тут танцюють вальс чарівні метелики, співають полунички і вишеньки-сестрички, майстерно б'є чечітку осел Остап Ословський - "Золоте копитце", вміло трясе пір’ячком австралійський Страус, світ фокусів відкриває для присутніх Алікар Каркарян, а всіма улюблена провідниця порадує своїми хітами. Ну а ведучий програми - найчарівніший герой багатьох казкових історій, веселий Коник - Кузьма Сверчков.
Вистала пройшла на одному подиху і зібрала біля себе не тільки діток, а й дорослих. Всі з цікавість споглядали за кожним виступом. Протягом 30 хвилин у залі лунав дитячий сміх і оплески,а деякі малюки навіть жваво танцювали між стільців та не відводили очей зі сцени.
Малеча була в захваті! Як і дорослі!. Нажаль, мало батьків знайшли час, щоб познайомити своїх дітей зі світом театру.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь