A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

«Життя людини до тих пір має цінність, поки людина може допомагати іншим» (Іван Франко)

Дата: 03.11.2018 10:23
Кількість переглядів: 1930

Є в осінньому календарі особливий день, що припадає на першу неділю листопада, це професійне свято працівників соціальної сфери.
Тих, хто завжди готовий прийти на допомогу, розділити чужі турботи та підтримати у нелегкий життєвий період, 02 листопада привітали перший заступник селищного голови Андрій Лабушний та голова райдержадміністрації Олег Онуце. В своїх виступах вони висловили присутнім щиру вдячність за щоденну працю, адже саме від їх професіоналізму та відданості справі залежить повноцінне життя тих громадян, що потребують постійної допомоги. Побажали міцного здоров'я, щастя, тепла, реалізації задумів та мирного неба над головою. 


Окрім теплих та щирих слів привітань, які лунали зі сцени, керівництвом громади та району були вручені грамоти та подяки представникам соціальної сфери, а аматори Головного будинку культури та його філій подарували присутнім заряд позитивної енергії!
Соціальний працівник – це «універсальний боєць»: з одного боку йому необхідно знати і соціологію, і психологію, і право, і психіатрію; але з іншого - його універсалізм зумовлений і має задані межі, які залежать від життєвих проблем людини.
І хоча на перший погляд може здатися, що в їх роботі немає нічого героїчного – це не зовсім так! Соціальна сфера – одна з тих сфер суспільства , яка підтримує людину тоді, коли виходу немає. Чи, точніше, тоді, коли цей вихід самотужки не вдається знайти. Більш того, професія соціального працівника є складною, виснажливою та напруженою. Вона не завжди належно оцінена часом і суспільством. Але! Вона служить на Благо! Вона дарує Надію! Вона повертає у суспільство тих, хто не міг в ньому втриматися. Вона дарує життя у всіх сенсах цього виразу.


Тож працівники соціальної сфери, ще раз прийміть низький уклін за вашу працю та найщиріші побажання, добра, миру та успіхів Вас!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь