A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

У пошуках альтернативи…

Дата: 16.11.2018 11:09
Кількість переглядів: 793

Наукового-технічний прогрес підняв країни світу на високий рівень розвитку, дозволивши людям користуватись благами природи та цивілізації.   На превеликий жаль як і в будь якому прогресі є позитивні та негативні сторони. Видобуток природних копалин з кожним роком все більше виснажує земні надра, тим самим поволі вбиваючи планету.  Звичайно ми можемо на це  не зважати: можна і надалі розвивати виробничий потенціал країни на основі хімічних та фізичних властивостей, вчинити ще один Чорнобиль та Титан, а можемо  подивитись на світ очима Європейських країн.

Європейці давно зрозуміли - треба змінюватись. Змінювати світогляд та впроваджувати альтернативні джерела енергії. Можна по-різному відноситись до цього: можна боятись змін, можна обговорювати, можна діяти,  але висновок один, час нас  змусить змінитись… Так давайте зробимо це якомога раніше.

У пошуках альтернативних джерел енергії в багатьох країнах чимало уваги приділяють вітроенергетиці, адже вітер служив людству протягом тисячоліть. Наша країна одна з небагатьох, яка може похизуватись ідеальними кліматичними умовами, теплими морями, засніженими вершинами, родючими землями та запашними  лісами. В умілих руках все це можна перетворити в розвиток країни та збільшення її валютного потенціалу.

Ми можемо впроваджувати на своїх територіях альтернативні джерела енергії. Так у Херсонський степах з 2011 року розпочало свою діяльність  ТОВ «Віндкрафт Каланчак».  Це одна з небагатьох компаній, яка не побоялась вкладати свої інвестиції в прикордонний район, тим самим підтримуючи новостворені в ній ОТГ.

На перспективу - це створені робочі місця, відремонтовані дороги та податки, що будуть надходити та підтримувати місцевий бюджет громади. Незважаючи на те, що активну роботу по встановленню вітряків на території Каланчацької громади, ще не розпочато (не враховуючи тих, що вже були побудовані), директор ТОВ «Віндкрафт Україна» Карл Стурен та керівник ТОВ «Відкрафт Каланчак» Анатолій Власенко, активно підтримують соціально-економічний розвиток Каланчацької громади. За рахунок інвесторської допомоги у 2017 році частково проведене освітлення с. Олександрівка, у 2018 році частково освітлене с.Гаврилівка Друга, частково здійснено ремонт дорожнього покриття в смт Каланчак та закуплено котли для Управління соціального захисту населення Каланчацької районної державної адміністрації. Загальна сума інвесторських коштів складає близько 1 200 000 грн.

Для громади ця підтримка є вагомою і ми вдячні за допомогу! Сподіваємось на подальшу співпрацю! Ні кроку назад… тільки вперед!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь