A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Відзначили день сільського господарства

Дата: 18.11.2018 09:01
Кількість переглядів: 690

В нашій державі вже стало доброю традицією у третю неділю листопада відзначати професійне свято працівників усіх галузей сільського господарства. В цей день ми віддаємо данину пошани людям, що взяли на себе найважчу і найважливішу роботу - працювати на цій землі та годувати країну. Бо з маленької хлібної зернини починається сила кожної держави.
Сьогодні, 16 листопада 2018 року у великому залі Головного будинку культури відбувся святковий концерт до Дня працівників сільського господарства.
З вітальним словом до присутніх звернулися голова Каланчацької об’єднаної територіальної громади Володимир Зінчук, голова райдержадміністрації Олег Онуце та голова районної ради Ігор Замма, які висловили вдячність аграріям за високі врожаї зернових культур, за їх нелегкий повсякденний труд, побажали усім міцного здоров’я, щастя, успіхів, рясних сходів та щедрих ужинків.
День працівника сільського господарства – це свято тих, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі й в місті щодня долучається до важливих аграрних справ… Ставши повноправними господарями на своїй землі працівники сільського господарства, з честю засівають ниву нашої державності, своєю працею забезпечуєте продовольчий достаток народу. Вони є основою економічного розвитку нашої громади та країни в цілому.


Цього року грамотами селищного голови нагороджені:
- Калінін Микола Олександрович, головного агроном нвп «Каланчацький» пп «Органік сістемс»
- Кушнірчук Богдан Леонідович, співвласник ТОВ «Сан-Агро»
- Науменко Михайло Іванович, директор ТОВ «Агростандарт КНК»
- Грозинського Ігоря Миколайович, заступник директора ТОВ«УРЕ»
- Шарко Наталю Миколаївну, директор ТОВ "Новокиївка"
- Кручина Сергій Григорович, голова Ф/Г «Агроспектр»
- Новаківський Михайло Олександрович, директора ТОВ «Агрофірма» «Роздольне»
- Чухлядь Михайло Михайлович, голова Ф/Г «Новокиївка»
- Шацило Андрій Віталійович, голова Ф/Г «Шацило»
Грамотами голови районної державної адміністрації нагороджені:
- Дудченко Юрій Валентинович, голова Ф/Г «Колосок»
- Буря Катерина Володимирівна, директор СТОВ «Таврида-плюс»
Вітальні адреси та нагородження вдало перепліталися з творчими виступами талановитих артистів району.
Концертна програма почалась з музичної композиції «Земля» у виконанні Наталі Тимошенко, також на святі звучали пісні від народних українських колективів «Злагода», «Южаночка», вокального ансамблю «Перлина», «Мереживо», «Лілеї»
Серед солістів Валентина Рожкова, Інна Лотовська, Татьяна Федорова. Неймовірний виступ народного хореографічного колективу «Живчики», а також сьогодні прекрасно дебютував новий танцювальний колектив «Денс стиль».
Особливо привернув увагу жіночої половини залу своїм енергійним виступом Олександр Щербина виконавши пісню «Тая, тая». Чудові емоції подарував виступ оркестру народних інструментів, завжди приємно слухати живу композицію, у виконанні справжній майстрів своєї справи.
Свято було пронизане нотками щирості, добра, поваги та безмежної вдячності за невтомний труд, уроки людяності, мудрості та життєвого досвіду ветеранів аграрного сектору, які теж були присутні в залі.
Говорять: «До землі, як і до хліба, звикають з дитинства, з юних літ. Щасливий той, хто має на ній власноруч прокладену борозну. Посадити дерево і виростити урожай може не кожен. Для цього потрібно мати, в першу чергу, справжній талант, любов до рідної землі, до справи, якій присвятили життя», тож сподіваємось що ваша любов до рідної землі буде тільки міцніти.
Зі святом дорогі наші аграрії.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь