A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Україна - країна нескорених

Дата: 21.11.2018 10:06
Кількість переглядів: 1136

В історію нашої країни увійшла ще одна подія, яка змінила державу, народ, наше життя. Україна стала територією Гідності і Свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції – наш Майдан 2004 року, який був Святом Свободи, і Революція 2013 року - Революція Гідності. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи. Коли вислів «Душу й тіло ми положим за нашу свободу», став не просто для сучасної історії української нації словами гімну, це стало станом душі.
З нагоди святкування Дня Гідності та Свободи в Центрі дитячої та юнацької творчості пройшов двохетапний урочистий захід для школярів громади. Він вкотре нагадав молодому поколінню про минулі роки та змусив зазирнути у світле майбутнє.
Зі словами вітань до присутніх звернулась начальник відділу освіти, молоді та спорту Олена Ситнікова.

Яка зазначила, що сьогодні дух патріотизму досяг небувалих висот. За всі роки незалежності, мабуть, вперше для більшості з нас поняття «Україна», «Батьківщина», «народ», «нація» набули нового, об’єднуючого сенсу. Саме цю думку, сьогодні, під час концерту, своїми виступами передавали вихованці центру дитячої та юнацької творчості. Присутні мали нагоду милуватись виступами творчого колективу «Скрєпки» з композиціями «Обери життя». Нагнав суму та роздумів виступ народного хореографічного колективу «Живчики». А вокальний ансамбль «Мальви» додав піднесеного настрою.
Після закінчення урочистої частини відбувся квест «Лідер+»
Школярі розділились на команди і працювали на семи маршрутних станціях. На кожній станції вони отримували завдання , з якими повинні були справитись протягом 5 хвилин.
Впродовж всього квесту жодне дитяче обличчя не було засмученим, а лиш зацікавлення і радість світилася в очах підлітків. Та це і зрозуміло: робота викладачів ЦДЮТ іде завжди від серця, а діти це відчувають!
По закінченню квесту призові місця розподілились таким чином
І- ОЗ Каланчацький ЗПЗСО №1
ІІ – Гаврилівська ЗОШ
ІІ-Олександрівська ЗОШ
ІІІ-Новопавлівський НВК
ІІІ- Каланчацька ЗОШ №2
ІV – ОЗ Горьківський ЗПЗСО 
IV – Новокиївськй НВК
V- Роздольненський НВК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь