КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

…Навіки у наших серцях…

Дата: 21.11.2018 14:21
Кількість переглядів: 635

Хто сказав. Що Україна - це окраїна? Хто сказав, що українці – то хохли? Україна – Батьківщина нескорених. Україна - Батьківщина тих, хто своїми грудьми став на її захист. Україна - Батьківщини тих, хто віддав своє життя, за свободу. Сьогодні, 21 листопада 2018 року у Головному будинку культуру відбувся захід з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи. Перед присутніми виступив Володимир Зінчук, голова Каланчацької об’єднаної територіальної громади. «…Сьогодні, ідеї за які стояли наші земляки, стояли представники всієї України, втілюються в життя. Сьогодні ми вже стали з вами європейською державою…Я впевнений, що якщо такі герої живуть на Україні, ми маємо майбутнє…» - зазначив Володимир Калинович.

Розпочався захід відеорядом під назвою «Майдан», що нагадав кожному, як мирний протест на Майдані Незалежності за одну мить перетворився на кривавий розгром.

Саме у цей день, 21 листопада, на Майдані з’явилися перші намети, що дали початок великій та переможній боротьбі свідомого українства проти тогочасного режиму. Мільйони вийшли на вулиці з гаслом «Україна – це Європа». Ми вистояли, але яку ціну довелося заплатити - тисячі відданих життів.

Хвилюючі і пам’ятні події, що відбувалися в Україні на зламі 2013/14 років знайшли своє відображення у пісні  «Полинова доля» та «Україна», що виконав молодіжний ансамбль «Злагода».

На завершення вшанували хвилиною мовчання пам'ять усіх, хто у ті криваві дні в ім’я народу, в ім’я нації здійснив громадянський подвиг, хто втрачаючи життя, відлетів у вирій…

Ми не забудемо!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь