КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Шановні волонтери

Дата: 05.12.2018 16:01
Кількість переглядів: 708

Прийміть щирі вітання з нагоди Всесвітнього дня волонтерів. Всі суспільні процеси базуються не в останню чергу саме на волонтерській діяльності, тож нам відоме справжнє значення справ, які люди роблять з доброї волі.Нині волонтерство переживає період піднесення, поступово розширюються сфери його застосування. Реагуючи на виклики часу, українці поступово усвідомлюють, що кожен здатний впливати на перетворення в суспільстві.Ми сподіваємося, що в майбутньому, коли країна нарешті повернеться до спокійного життя, хвиля волонтерської активності не спаде, а сфера діяльності активістів буде й надалі розширюватися.

Дякуємо всім хто допомагає нашим бійцям на передовій та в тилу, влаштовує життя і побут вимушених переселенців, поповнює спільну скарбничку досягнень кращими практиками та поширюють досвід.

Бажаємо кожному волонтеру горіти своєю справою, запалюючи діями людей навколо. Від усієї душі зичимо Вам незламної волі, надійного родинного тилу, міцного здоров'я та звершення всіх ваших мрій і побажань.

З повагою, Каланчацький селищний голова Володимир Зінчук!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь