A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

"Відроджені з попелу": День ЗСУ

Дата: 06.12.2018 18:57
Кількість переглядів: 578

Понад два десятиліття наша армія перебувала у стані занепаду, за роки незалежності вона ослабла, втратила бойову здатність. Сумно, що кожен з попередніх президентів країни навіть не придавав цьому значення… З давніх давен - українці славились, як миролюбний народ. Ніхто не міг навіть уявити, що війна знову прийде на нашу землю, в наші домівки, та забере у нас найдорожче-життя, свободу, вибір! Мені шкода це зізнавати, але лише з початком війни, ми почали нарощувати свій бойовий арсенал. Згадали вислів: «Ніхто крім нас»… І вдалось, ми збудували одну з найбільш потужних армій на континенті!
Сьогодні ж ми з гордістю відзначаємо – День Збройних сил України ! Віддаємо шану тим хто за чотири роки зміг відновити колишню славу нашої армії. З нагоди свята у Головному будинку культури Каланчацької селищної ради відбулися урочистості. Зі словами вітань до військовослужбовців та жителів селища звернулись: Каланчацький селищний голова Володимир Зінчук, голова районної ради Ігор Замма, командир дивізіону – підполковник Іван Степанюк та начальник медичного пункту 2-го артилерійського дивізіону 40-ї бригади лейтенант медичної служби Олександр Голубенко. Вони побажали військовослужбовцям успіхів в удосконаленні бойової майстерності, натхнення, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення всіх мрій.

А далі радували присутніх аматори Каланчацької громади. Патріотичні пісні у виконанні Чоловічого ансамблю Партизанського СБК, Мішаного ансамблю «Гармонія», народного вокального ансамблю «Южаночка» та гурту «Неон» СБК Жовтневий, а також музичний супровід від ансамблю духових інструментів…

Неймовірними танцями радували: неодноразові учасники заходів, переможці та лауреати конкурсів - народний хореографічний колектив «Живчики» та танцювальний колективи «Денс стіль», який тільки розпочинає своє творче життя, але вже захопив серця наших односельців…
Під час концерту присутні пританцьовували на місцях разом з молодіжним ансамблем «Злагода » та гуртом «Лілея», а от Анастасія Микитюк подарували трішки романтики та суму, виконання було таким ніжним та пристрасним водночас, що кожен в залі подумав про щось інтимне, про потаємне, про тільки своє.
Отож зі святом шановні захисники! З Днем Збройних сил України!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь