A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Шановні  депутати  селищної  ради, члени виконавчого комітету, в.о. старост сіл Каланчацької об'єднаної територіальної громади, працівники  селищної ради, активісти органів самоорганізації населення та ветерани пенсіонери самоврядування!

Дата: 06.12.2018 23:23
Кількість переглядів: 735

Щиро вітаю вас з Днем місцевого самоврядування! Цей день воістину стає народним святом, бо місцеве самоврядування сьогодні – найближча до людей і їхніх турбот владна самоорганізація. Реалії сьогодення ставлять перед нами завдання – спільними зусиллями побудувати Українську державу європейського зразка. Країна поруч з економічними реформами потребує і подальшого розвитку органів місцевого самоврядування. За такими змінами – майбутнє держави. Тому й надалі залишаються актуальними питання вдосконалення та розширення повноважень самоврядних органів. Діяльність  селищної ради є відкритою, прозорою та спрямованою на задоволення життєвих потреб мешканців  громади. Нині на порядку денному  безліч проблем, розв’язання яких дасть можливість  об’єднаній громаді розвиватися стабільно, впевнено дивитися в майбутнє.

Переконаний, що працівники органів місцевого самоврядування залишатимуться завжди мудрими, толерантними, готовими в будь-яку хвилину прийти на допомогу і разом з усією громадою, депутатами, громадськими організаціями в мирі й злагоді підніматимуть потенціал  громади на вищий рівень.

Висловлюю  вдячність депутатам  селищної ради, працівникам органів місцевого самоврядування, які демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Саме вони, представляючи інтереси громади, забезпечують право кожного з нас бути почутим.

Сьогодні слова подяки ветеранам пенсіонерам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай їхній багатий досвід роботи в органах самоврядування стане часткою творчої роботи кожного з нас.

Сердечно бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній родині, кожному мешканцю міцного здоров`я, достатку й благополуччя.

Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє рідного краю й України додають усім нам сили і наснаги!

З повагою, Каланчацький селищний голова Володимир Зінчук!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь