A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

"НАШ РОЗВИТОК - ЦЕ ПОЧАТОК ЧОГОСЬ ВЕЛИКОГО!"

Дата: 13.12.2018 10:32
Кількість переглядів: 857

Розвиток місцевого самоврядування в Україні має давню і разом з тим нелегку історію.
Покопавшись на сторінках минулого можна знайти безліч прикладів розквіту та занепаду місцевої влади. Сьогодення показує нам, що реформи, які відбуваються в державі, йдуть на користь не тільки окремим верствам населення, як це було завжди. Вони дають поштовх для успішного самостійного розвитку громад.
Ще два роки тому, ніхто не вірив, що реформи, які так швидко почали входити в дію, принесуть позитивні зрушення. Воно й не дивно, адже будь які зміни сприймаються з тривогою. Найбільше це почуття було присутнє у тих людей, хто взяв на себе відповідальність розпочати формування громади. Представники органів місцевого самоврядування розуміють, що їм випала почесна і відповідальна місія – представляти громаду, знати її проблеми й докладати усіх зусиль для їх вирішення...Саме від професіоналізму, досвіду, компетенції та відповідальності кожної посадової особи залежить добробут та майбутнє громад.
З нагоди державного свята – День місцевого самоврядування, 07 грудня, у малій залі Головного будинку культури відбувся концерт.


З вітальним словом до присутніх звернулися селищний голова Володимир Зінчук, голова райдержадміністрації Олег Онуце та голова райради Ігор Замма. Вони побажали міцного здоров’я, миру, єдності, нових досягнень та подальших успіхів у розбудові нашого краю.
Грамотою та медаллю Верховної ради України за заслуги перед українським народом нагороджений Труба Віктор Володимирович, в.о. старости села Новопавліка
Грамотою селищного голови нагороджені:
-Салюк Алла Олександрівна, спеціаліст 1 категорії, інженер-землевпорядник
-Слідкевич Тамара Петрівна, діловод села Новокиївка
- Ковш Поліна Володимирівна, діловод села Привілля
- Супрунюк Тетяна Пилипівна, діловод села Роздольне
-Архіпов Юрій Володимирович, депутат Каланчацької селищної ради

Почесною грамотою народного депутата України Негоя Ф.Ф. нагороджені:
-Вовченко Ірина Михайлівна, в.о.старости сіл Гаврилівна Друга та Бабенківка Перша
- Серебринська Людмила Василівна, діловод села Новопавлівка
- Марченко Лариса Олександрівна, секретар виконавчого комітету Каланчацької селищної ради
Концертна програма була насиченою, в ній взяли участь не тільки колективи Головного будинку культури та його філій, а й вчителі та вихованці Каланчацької школи естетичного виховання.
Інструментальна музика завжди чарує слух, але сьогодні не можливо було відірвати й очі від ансамблю скрипалів: синхронні рухи, після яких мелодія ллється рікою... ну як тут стримати емоції? Підтримав ностальгійний настрій виступ молодіжного ансамблю «Злагода"… А далі було стільки чудових номерів, що не злічити!..

На завершення хочеться додати: багато є різних поглядів на місцеве самоврядування, але це є найбільш необхідна і наближена до людей владна структура, яка об’єднує тих, кому громада довіряє свою долю і з якою пов’язує надію на покращення свого життя, відстоювання і захист власних інтересів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь