A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Вітаємо

Дата: 13.12.2018 10:34
Кількість переглядів: 641

Святковий день, 7 грудня, став насиченим на приємні несподіванки для працівників органів місцевого самоврядування. Указом Президента України від 7 грудня 2018 року N 415 за вагомий особистий внесок у державне будівництво, розвиток місцевого самоврядування, багаторічну сумлінну працю і високий професіоналізм Зінчук Володимир Калинович - голова Каланчацької об’єднаної територіальної громади Каланчацького району - нагороджений Орденом "За заслуги" ІІІ ступеня.
Ми впевнені, що ця висока нагорода є належною оцінкою діяльності Володимира Калиновича. За роки, що віддані рідному селищу, він пройшов великий шлях і на кожному етапі своєї діяльності показав свої найкращі людські та професійні якості, велику відповідальність за довірену справу, за долю людей, готовність до результативних дій у надзвичайних ситуаціях та активну громадянську позицію.
Колектив Каланчацької селищної ради щиро вітає свого керівника з почесною державною нагородою. Віримо, що заслужений авторитет та довіра людей й надалі допомагатимуть робити гідний внесок у розвиток рідної громади та рідної країни.
Бажаємо Вам міцного здоров’я, добробуту, подальших успіхів, натхнення та нових звершень, підтримки та любові близьких, щасливих днів та довгого віку!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь