A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з хімії, англійської мови та французької мови серед учнів закладів освіти Каланчацької селищної ради.

Дата: 13.12.2018 10:47
Кількість переглядів: 644

08 грудня 2018 року на базі Каланчацької ЗОШ № 2 відбувся ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з хімії, англійської мови та французької мови серед учнів закладів освіти Каланчацької селищної радиВ олімпіаді з хімії взяли участь 19 учнів 8-11 класів з ОЗ «Каланчацький ЗПЗСО № 1»,  ОЗ «Горьківський ЗПЗСО», Каланчацької ЗОШ № 2, Олександрівської, Гаврилівської ЗОШ та Новокиївського та Роздольненського НВК. Учні вибороли чотири призових місця, з них одне І, два ІІ та одне ІІІ. Це учні ОЗ «Каланчацький ЗПЗСО № 1», ОЗ «Горьківський ЗПЗСО», Гаврилівської ЗОШ та Роздольненського НВК. Абсолютним переможцем став Чернишов Сергій, учень 8 класу Гаврилівської ЗОШ.

В олімпіаді з англійської мови взяли участь 20 учнів 8-11 класів з усіх закладів освіти громади. Учні вибороли шість призових місць, з них два І, одне ІІ та три ІІІ. Це учні ОЗ «Каланчацький ЗПЗСО № 1», ОЗ «Горьківський ЗПЗСО», Каланчацької ЗОШ № 2, Гаврилівської ЗОШ. Абсолютними переможцями стали: Ейсмонт Анастасія, учениця 11 класу ОЗ «Каланчацький ЗПЗСО № 1» та Хміров Максим, учень 10 класу Каланчацької ЗОШ № 2.

В олімпіаді з французької мови взяли участь дві учениці з ОЗ «Каланчацький ЗПЗСО № 1». Рябініна Анастасія, учениця 10 класу здобула І місце.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь