A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Чергова приємна новина надійшла для освітян Каланчацької об’єднаної територіальної громади

Дата: 14.12.2018 20:21
Кількість переглядів: 639

Чергова приємна новина надійшла для освітян Каланчацької  об’єднаної територіальної громади – ще один новий шкільний автобус сьогодні заїхав на подвір’я селищної ради. Так цього року завдяки плідній співпраці селищного голови Володимира Зінчука, виконавчого комітету та депутатського корпусу було придбано  шкільний автобус за власні кошти(яким вже користується ОЗ «Горьківський ЗПЗСО») та виділено спів фінансування у розмірі 937 350 грн з місцевого бюджету обласному бюджету для придбання ще одного шкільного автобусу(який прибув сьогодні). Приємно усвідомлювати, що наша держава опікується об’єднаними громадами, надає свою дієву фінансову підтримку для їх розвитку та спільно з місцевими бюджетами сприяє втіленню реформ в життя на місцях. Адже придбання нового шкільного автобуса сприятиме зменшенню складних питань в організації підвезення дітей до місця навчання,  додому і не тільки.

Даний транспортний засіб – це спеціалізований автобуси «Богдан 22412» для перевезення школярів різного віку. Він виготовлений за спеціальним Державним стандартом України для шкільних автобусів. Автобус має 31 місце для сидіння (з водієм), автономну систему обігріву салону, система сигнального виклику з салону до водія та систему внутрішнього оповіщення, кожне пасажирське місце обладнане пасками безпеки, в наявності система блокування дверей під час руху автобусу.

Після реєстрації, транспорт планується передати до ОЗ «Каланчацький ЗПЗСО №1». Вітаємо освітян з таким необхідним в навчальному процесі придбанням.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь