КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Проведений ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад

Дата: 19.12.2018 09:42
Кількість переглядів: 608

15 грудня 2018 року на базі Каланчацької ЗОШ № 2 був проведений ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з української мови і літератури, астрономії та екології серед учнів закладів освіти Каланчацької селищної радиВ олімпіаді з української мови і літератури взяли участь 33 учнів 7-11 класів з усіх закладів освіти громади. Учні ОЗ «Каланчацький ЗПЗСО № 1», Каланчацької ЗОШ № 2, ОЗ «Горьківський ЗПЗСО» та Олександівської ЗОШ вибороли вісім призових місць, з них одне І та сім ІІІ. Абсолютним переможцем стала Сопяніченко Олена, учениця 11 класу ОЗ «Каланчацький ЗПЗСО № 1».  В олімпіаді з астрономії взяли участь двоє учнів 11 класів з ОЗ «Каланчацький ЗПЗСО № 1» та Каланчацької ЗОШ № 2, яким не вдалося отримати призових місць. 

В олімпіаді з екології взяли участь двоє учнів 11 класів з ОЗ «Каланчацький ЗПЗСО № 1» та Каланчацької ЗОШ № 2. Один учень виборов  ІІ призове місце.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь