A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Новорічні дарунки продовжуються

Дата: 29.12.2018 08:52
Кількість переглядів: 604

Безпека та здоров’я – найважливіші складові для кожної людини, родини, громади! Тому під новий рік здійснились ще декілька мрій Каланчацької громади, так би мовити новорічний подарунок від Діда Мороза за професійну роботу та наполегливість!
Почну з самого початку! У 2018 р. уряд запланував здійснити конкретні заходи щодо підвищення рівня медицини на сільських територіях. Адже первинна медицина на селі має бути якнайшвидше реформована, а якість медичних послуги наближена до людини й мати зовсім іншу якість. Саме таку мету має ініціатива «Доступна, якісна медицина у сільській місцевості».
Каланчацька громада цього року активно попрацювала для реалізації цієї мети та Закону України «Про підвищення доступності та якості медичного обслуговування у сільській місцевості». Майже всі райони й ОТГ цього року працювали над отримання можливості будівництва амбулаторії, але як зазвичай відібрали найкращий! Тому крім купи підготованих документів, враховувалися наявність виділеної земельної ділянки з кадастровим номером під будівництво амбулаторії, співфінансування не менше 10% з місцевої громади та наявність лікаря сімейної медицини. І нашу громаду відібрали для реалізації цієї політики. Вже на початку 2019 року планується будівництво нової амбулаторії в с.Роздольне, але це не всі приємні сюрпризи.
Відповідно до програми Президента України «Допомога поруч!» 28 грудня 2018 року селищний голова Володимир Зінчук отримав ключі від новенького автомобіля марки «Рено-Дастер» вартістю 500тис грн, який поїде до амбулаторії в с.Роздольне, адже реформування первинної медицини, в основі якої лежить не профілактика, а й постійна увага лікаря до своїх пацієнтів та можливість швидко до них приїхати.
Тож вітаємо ЦПМСД та нашу громаду з такими чудовими подарунками!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь