A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Свято наближається

Дата: 04.01.2019 14:13
Кількість переглядів: 611

Напередодні новорічно-різдвяних свят кожен бажає перетворити свій дім на казку. Адже атмосферу довгоочікуваних «пригод» створюють красиві та яскраві ілюмінації. Однак ми часто забуваємо, що всі прикраси світу не зрівняються з новорічною ялинкою, адже саме вона є символом зимових свят.
Сьогодні, 29 грудня на площі ім..Т.Г.Шевченка відбулось урочисте відкриття лісової гості. З вітальним слово до присутніх звернулись селищний голова Володимир Зінчук та голова райради Ігор Замма. Вони побажали миру, добра, здоров’я , а також зазначили, що 2019 рік стане роком нових перетворень, нових перемог та досягнень.
Концертна програма була жвавою. Неймовірно гарний настрій напередодні Нового року подарували: молодіжний колектив «Злагода»(ГБК), дует Світлани та Геннадія Гришко та тріо ( у складі якого Світлана Гришко, Геннадій Гришко та Тетяна Боброва). Під час пісень приємно було спостерігати за малечею, яка радо танцювала! Кожного разу впевнююсь – діти вміють по справжньому радіти!
Чудовий вірш у виконанні наймолодшого учасник свята Данила Лабушного ( учень 3-А класу ОЗ «Каланчацький ЗПЗСО №1»), змусив кожного пригадати минулий рік, а також впевнено та творче будувати плани на наступний.
Доречі у Каланчацькій громаді стало доброю традицією прикрашати доповнювати ялинку іграшками ручної роботи. Так напередодні Дня Миколая був оголошений конкурс «Ялинкова прикраса». Приємно, що діти нашого селища радо відгукнулись та взяли участь у такому «змаганні». Під час відкриття лісової гості, кращих було відзначено солодкими призами…
Дякую всім хто прийняв участь у заході!
Щасливого вам Нового року!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь