A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Різдвяний день зі службами оперативного реагування!

Дата: 14.01.2019 16:40
Кількість переглядів: 566

Минулого року по всі Україні була започаткована чудова традиція святкувати Різдво з копами. Каланчацька громада не тільки долучилась до такої акцій, але й зробила її більш масштабнішою.
07 січня, біля адміністративної будівлі селищної ради, жителі смт Каланчак та його гості зустрічали Різдво разом з патрульною поліцією, службою порятунку та представниками швидкої допомоги.
Чотири новеньких автомобілі, що були отримані наприкінці минулого року розмістились попереду адмін. будівлі . Здавалось, гул їхніх сирен, було чути на самій відділеній вулиці селища, а морозна, засніжена пора року, ще більше додавала гарного настрою.
Діти мали можливість проїхати на службовій автівці "копів", випробувати гучномовець та спецсигнал - так звану "крякалку". Також патрульні дозволяли подивитися та приміряти спорядження, чим радо користувались діти.
В цій метушні особливу увагу привертала велика червона машина -12ДПРЧ, що неначе зачаровувала своєю величчю. 20-ти тонна красуня «нашпигована» різними технічними «штуками», з якими можна не просто сфотографуватись, а й випробувати… включити пожежну сирену, підняти та освітити вулицю прожекторами, та ще й залізти в кабіну водія і відчути себе справжнім рятувальником . Такі акції допомагають налагодити контакт між населенням та представниками екстренних служб. Адже всі повинні знати до кого звертатись у випадку надзвичайної ситуації.

Дякуємо всім, хто долучився до заходу! Збережемо та примножимо наші традиції.
З Різдвом Христовим!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь