КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Відгуляли Василя (Щедрий вечір, добрий вечір)

Дата: 15.01.2019 08:46
Кількість переглядів: 626

Зимові свята – це завжди щось надзвичайне і гарне! Ще з дитинства ми знаємо, як в такі дні поєднуються разом відчуття свята, родинного затишку, запах ялинки, пухнастий сніг, посмішка кожної людини. Ми дивимось на все те, що встигли зробити і знову мріємо! Мріємо із щирими надіями і сподіваннями на краще!
Старий новий рік або, як його ще називають, Щедрий вечір із Василем та Маланкою нагадує нам силу народних традиції, бо саме цього дня немає місця земним клопотам і турботам, а приходить земне магічне свято. Кажуть, що цієї ночі відкриті небеса – і можна про все просити Бога, а наші колядки і щедрівки - це своєрідні магічні замовляння, виконуючи які, люди вітають один одного, зичать радості і щастя, засівають зерном добра. 
Ми ж шануємо традиції предків й також віримо в магію цього свята, тому 14 січня, на площі Т.Г.Шевченка традиційно зібрались колективи нашої Каланчацької громади, з найкращими колядками, які просили у небес всього найкращого, бажали щастя, любові і достатку один одному та благополуччя для нашої України.


Також зі святом присутніх привітали Каланчацький селищний голова Володимир Зінчук та голова районної ради Ігор Замма. Побажали тепла і затишку кожній родині, а також міцного здоров'я, добра та радості.

Дякуємо всім гостям, що завітали до нашого селища. Приємно, що не дивлячись на деяку географічну відстань між нами, ви знайшли час і приїхали. Дякуємо!

P.S. Цього дня вітали присутніх:
- щедрувальники: партизанського селищного будинку культури, Преображенського мікрорайону, с. Привілля, ГБК;
- сімейне тріо Жовтневого селищного будинку культури
- дитячий вокальний ансамбль Другобабенківського сільського будинку культури
- гостя із Роздольного Каріна Сєліна 
- вокальний ансамбль «Лілея» Жовтневого селищного будинку культури
- ансамбль духових інструментів Головного будинку культуриФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь