A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Станція Крути – лише маленька точка на карті залізничних сполучень. І – тільки одна із численних битв в одвічному "хрестовому поході" Росії проти України

Дата: 30.01.2019 08:53
Кількість переглядів: 672

І скільки б років не минуло, ця історія досі викликає неоднозначні оцінки. І це відбувається як з боку суспільно - політичної свідомості обох держав, учасниць згаданої події, так і з боку суто історичного підходу вельми шанованих дослідників. Одне ми знаємо точно, 101 рік тому біля залізничної Станції Крут відбулась битва, що увійшла в історію нашої держави, як символ патріотизму і жертовності в боротьбі за незалежність України.
Щороку, 29 січня, ми вшановуємо пам'ять студентів, які загинули виступивши проти 6 тисяч більшовиків. З цієї нагоди в малій залі головного будинку культури Каланчацької селищної ради,за участю молодого покоління громади, відбувся захід.
До присутніх звернулись голова районної ради Ігор Замма, Перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Чурай та бунчужний Каланчацького козацького куреня прогнойської паланки Херсонського коша Василь Федчишин.
Під час заходу був продемонстрованих фільм «Бій під крутами»,по закінчення якого присутні поклали квіти до пам’ятного знаку учасникам антитерористичної операції на території Луганської та Донецької областей та погруддя Т.Г.Шевченка.
Попри те, що час невпинно йде далі, трагічні сторінки історії повторюються знову й знову. Ми знову втрачаємо синів, знову відстоюємо нашу неньку і віримо . що перемога не за горами.
Слава Україні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь