КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Переплились , як мамине шиття, мої сумні і радісні дороги… Д. Павличко

Дата: 14.02.2019 16:35
Кількість переглядів: 944

На жаль, роки – не журавлі. Вони не повертаються із вирію. А так хотілося б, щоб журавлині крила ніжно торкнулися і стерли сліди часу на обличчі, а інколи й у душі таких порядних людей, трудівників, самовідданих людей як Микола Олександрович Шахов.
95 років поважний вік для людини, а отже і відзначатись повинен по особливому, від так 08 лютого освітяни Каланчацької громади підготували святковий концерт.
З вітальним словом до ювіляра звернулись перший заступник селищного голови Андрій Лабушний, перший заступник голова райдержадміністрації Сергій Чурай, голова райради Ігор Замма та освітяни усієї громади.
За свою трудову діяльність – 50 років, 38 років посвятив освітянській ниві, працював учителем математики Новопавлівської школи, потім як директор Гаврилівської восьмирічної, Новокиївської, Каланчацької №1, 8 років очолював відділ освіти району та 8 років Каланчацьку районну заочну середню школу…
За роки віддані рідній громади надбав багато друзів, які прийшли привітати ювіляра зі святом… Згадували минули роки, веселі історії з життя – захід нагадував справжнє родинне свято.
Каланчацька селищна рада не могла стояти осторонь перед заслугами людини, що все життя присвятила рідним місцям - Рішенням тридцять восьмої сесії від 29 січня 2019 року №876 Шахову Миколі Олександровичу присвоєно звання «Почесний громадянин селища Каланчак».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь