КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Весна, як жінка. Жінка, як весна:

Дата: 18.03.2019 14:25
Кількість переглядів: 1720

Жінка... хто вона? З чим порівняти її життя, думки, відчуття? Де і в чому її сила? На перший погляд така тендітна та ніжна, мов стеблинка пшеничного колоска… Та це тільки на перший погляд…
А насправді, наші жінки сильні, вольові, розумні, які вражають силою духу. На їх долю завжди випадає більше турбот,та все ж долаючи будь які перепони вони такі ж прекрасні та усміхнені, неначе весняні квіти.
Тому й не дивно, що саме навесні ми відзначаємо Міжнародний жіночий день, адже жінка - то справжня берегиня сімейного затишку, яка, як і весна, дарує своїм рідним безкрайню любов і нове життя.
Восьме березня, ми Українці, на відміну від інших, святкуємо зовсім по-особливому, бо це єдиний день у році, коли кожна жінка має право на повноцінний відпочинок від усіляких справ. А от сильна половина отримує важливе завдання, проявити всю свою фантазію, аби здивувати та привітати своїх: дружин, матерів, донечок.

Від так чоловіки Каланчацької громади на чолі з селищним головою Володимиром Зінчуком, приклали максимум зусиль, щоб зробити цей день особливим. Підготовка до свята почалась заздалегідь, і була продумана до найменших дрібниць.
7 березня в Головному будинку культури відбувся широкомасштабний концерт «ЖІНКА, ВЕСНА, КОХАННЯ». Свято розпочалось з першої сходинки до зали, коли всім жінкам, що завітали, дарували квіти. Першим «акордом» програми зазвучала пісня у виконанні Олександра Крайнова «8 Марта». А далі захід продовжували колективи Головного будинку культури та його філій(СБК Партизан та СБК Жовтневий), які радували присутніх гумористичними сценками та весняними піснями. На святковий концерт завітали також і гості - запальні дівчата з народного гурту «Гламур» Гаврилівський БК тасоліст Хорлівського БК Олександр Щербина
Зі словами привітань до прекрасної половини звернулись селищний голова Володимир Зінчук,перший заступник селищного голови Андрій Лабушний, голова районної ради Ігор Замма, голова райдержадміністрації Олег Онуце та Олександр Салєвський, помічник депутата херсонської обласної ради Євгена Рищука, представник благодійного фонду.
«Дорогі жінки нашої громади, я дякую вам за те, що ви надихаєте нас. Бо тільки з для вас, ми, чоловіки, стаємо в житті трішки кращими» - зазначив Володимир Калинович.
Квітами та подарунками привітали:
- Скібу Тетяну Миколаївну, маму 7-х дітей
- Савчук Неонілу Василівну, маму 5-х дітей
-Бондарь Наталю Іванівну, маму 5-х дітей
- Радіонову Лідію Леонтіївну, вчителя Каланчацької ЗОШ №1
- Супрун Олександру Іванівну, вчителя Каланчацької ЗОШ №1
Звичайно не обійшлось цього разу без виступів юних талантів, які не тільки розкрили себе, а й зарядили публіку позитивом та приємними емоціями. Присутні мали можливість відчувати нестримний драйв під час виступів народного хореографічного колективу «Живчики» та хореографічного колективу «Денс Стайл»…
Свято вдалось на славу та підкорило кожне жіноче серце. 
З гарним настроєм та квітами залишали Головний будинок культури після концерту каланчакці, дякуючи за це аматорам та організаторам святкового концерту.
P.S. Тож давайте пам'ятати, що ми, жінки, здатні бути саме жінкою не тому, що модно одягаємось і маємо сучасний зовнішній вигляд, а завдяки «лагідності духу», ніжному серцю й щирій душі. І не забуваймо про той дар і талант істинної краси, яким нас щедро наділила Матінка-природа.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь