A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Презентації роботодавців

Дата: 03.05.2019 08:24
Кількість переглядів: 574

З метою допомоги у підборі кадрів та працевлаштування незайнятих громадян, 18 квітня 2019 року Херсонським обласним центром зайнятості було організовано та проведено презентації роботодавців в оздоровчих закладах приватного багатопрофільного підприємства «Паритет» (санаторій «Чайка»), спортивно-оздоровчого табору «Прибрежний», санаторно-оздоровчого комплексу «Гілея», що працюють на території смт. Лазурне Скадовського району. В заході взяли участь безробітні Бериславського, Великолепетиського, Голопристанського, Каховського, Нижньосірогозького, Іванівського, Олешківського, Чаплинського,м. Нова Каховка, м. Херсон та Каланчацького району з представником Каланчацької районної філії Херсонського ОЦЗ провідним фахівцем з питання зайнятості Ткаленко О.Г. 

Керівники особисто презентували свої оздоровчі заклади, провели екскурсії по території, наглядно демонстрували вакантні робочі місця та умови праці за посадами покоївки, офіціанта, кухар, шеф-кухар, кухонні робітники, мийники посуду, озеленювачі, матроси-рятувальники, бібліотекар, сестри медичні, двірники, робітники з комплексного обслуговування будинків, водії автотранспортних засобів, прибиральники територій. Також, розповіли про розмір заробітної плати, графік роботи і повідомили головні вимоги, які висуваються до майбутніх працівників, можливість надання житла та харчування.

Телефон для довідок та отримання більш детальної інформації (05530) 3-23-70 (Каланчацька районна філія Херсонського ОЦЗ кабінет № 8)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь