A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Відбувся розіграш Кубку районної газети «Слава праці» з футболу

Дата: 04.05.2019 14:40
Кількість переглядів: 599

Ось і дочекалися ми справжньої весняної погоди, а це означає початок нового футбольного сезону, який дає змогу майстрам шкіряного м’яча продемонструвати свої вміння, а вболівальникам отримати задоволення від запеклої боротьби.
За традицією щороку розігрується Кубок районної газети «Слава праці». Напевне сьогодні вже ніхто не згадає в якому році він був започаткований, адже тут мова йде про цілі десятиліття. Тому не дивно, що такий вагомий період часу не пройшов безслідно - змінився не один редактор газети; кубок декілька разів оновлював свій вид, а футболісти з часом змінювали поле на трибуни для вболівальників. Та скільки б років не минуло одне є незмінний, Кубок районки як й раніше - найжаданіший для багатьох команд, що приїздять на змагання.
04 травня 2019року на стадіоні «Юність» відбувся матч за першість Кубку «Слава праці», в якому взяти участь аж п’ять футбольних команд, тобто йдемо прогресуємо в порівнянні зі минулорічними змаганнями на які прибули тільки 3 команди.
Розпочався турнір за традицією з шикування. З вітальним словом звернувся перший заступник селищного голови Андрій Лабушний та директор Каланчацький ДЮСШ Сергій Панчин, побажали присутнім міцного здоров’я, спортивної енергії та перемог, нових трудових і творчих здобутків, а також озвучили командні ігри відповідно до жеребкування.
Футбольна гра була напруженою та видовищною, уболівальники уважно слідкували за цікавими ігровими моментами на полі, і звісно ж вболівали за кожну з команд, сподіваючись на перемогу найсильнішого.
За підсумками ігор призові місця розподілились таким чином:
1- «Ветерани АТО»
2- «Каланчацький»
3- Збірна команда сіл Олександрівка та Олексіївка
4- с.Гаврилівка
5- с.Новопавлівка
Редактор газети Ольга Харченко підчас вручення нагород подякували командам за щорічну підтримку, нагадала кожному про важливість зберігання традицій, особливо таких унікальний, адже наш кубок єдиний в області. Після чого нагородила призерів грамотами та грошовими винагородами, ну а переможці отримали не тільки грамоти та конвертик з сюрпризом, а й річну підписку газети «Слава праці» та кубок. 
Дві команди які не увійшли до переліку фіналістів, отримали від Андрія Лабушного, першого заступника селищного голови, грошові заохочення. Такий собі стимул для подальшого заняття спортом. Сподіваємось, це допоможе їм не засмучуватись і з нетерпінням чекаємо на них в наступному році. ( УВАГА команди яких не було на оголошенні результаті, будь ласка не забудьте забрати свої винагороди.)

Дякуємо командам за чудову та видовищну гру, а працівникам відділу освіти молоді та спорту та працівника ДЮСШ за організацію проведення змагань! Чекаємо на нові зустрічі!!!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь