A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Козацькому роду - нема переводу

Дата: 14.05.2019 09:48
Кількість переглядів: 639

Після здобуття незалежності України до нас поступово повертається забута козацька спадщина. Ми ніби заново відкриваємо для себе державну історію, частина якої збудовано на засадах традицій Українського козацтва та козацько-лицарської духовності: «Мужність, шляхетність, відвага».
Відновлюючи найкращих традиції та з метою виховання в дітей патріотизму, любові до України, поваги до народних звичаїв, традицій, національних цінностей, формування здорового способу життя, з 10 по 12 травня 2019 року на території парку с. Роздольне проходить І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).
У заході взяли участь команди школярів Каланчацької об’єднаної територіальної громади, Мирненської громади, Хорлівської та Олексіївської шкіл.
Відкриття гри розпочалось з державного гімну та підняття державного прапору України.
Під час шикування на якому рої презентували себе, до учасників змагань звернувся голова штабу, перший заступник селищного голови Андрій Лабушний та гості змагань голова райради Ігор Замма та заступник начальника інспекторів прикордонної служби «Хорли» з персоналу, старший лейтенант Олександр Коломієць , які побажали проявити себе протягом гри та отримати максимум задоволення від проведеного часу на березі моря у компанії друзів.
«Коли звучав державний гімн та козацький марш, мені особливо приємно було дивитись в ваші очі, адже я бачив, як ви серйозно відноситесь до цих змагань, тому що Україна сьогодні це ви, Україна завтра це також ви »- зазначив Андрій Григорович
За програмою гри кожен рій розбив і оформив своє наметове містечко. Потім на рої чекали різноманітні завдання:
Військовий конкурс – “Впоряд”, вимагав від команд злагодженості та чіткості, бо демонстрував рівень стройової підготовки.
Також на молодих козаків чекає перевірка на знання історії – інтелектуальні змагання “Відун” містили питання з історії українського козацтва та ЗСУ, з історії сучасних Збройних Сил України.
Змагання з надання долікарської допомоги – “Рятівник” ,
туристична смуга перешкод та орієнтування, “Перетягування линви”. І це ще далеко не всі змагання, які чекають на команди, адже попереду ще два дні запеклих змагань….
Впевнені учасники гри проявлять гарні знання з історії України, силу, мужність, вміння діяти колективно, влучність та наполегливу боротьбу в змаганнях. А ми з нетерпіння будемо чекати завершення та підведення підсумків, а поки бажаємо кожному перемоги….
Тільки вперед і ні кроку назад!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь