A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Спорт виховує – характер, Спорт доводить, хто, що вартий Спорт - здоров’я, спорт – життя, Спорт – це наше майбуття

Дата: 15.05.2019 11:20
Кількість переглядів: 935

Хто з батьків не хоче, щоб їх дитина виросла здоровою і фізично міцною? Безумовно, таке бажання є у кожного. Але далеко не всі знають з чого потрібно починати, з якого віку можна залучення дітей до спорту, а також у який спорт віддати дитину. На всі ці питання можуть відповісти фахівці, для яких тема спорт і діти є основною діяльністю. Наша Каланчацька громада має таких фахівців, які допомагають відшукати себе і розкрити дитячий потенціал.
25 квітня на базі стадіону «Юність» відбувся II етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя», за першість у якому виявили бажання змагатись п’ять команд. Зі словами вітань до учасників звернувся перший заступник Каланчацького селищного голови Андрій Лабушний та представник благодійного фонду Євгена Рищука Евгенія Півненко, які побажали спортивних перемог та чудового настрою.
«Ви - наша надія, плекаємо у вас всі свої сподівання,» - зазначив Андрій Григорович.
Під час урочистого відкриття змагань, свою майстерність присутнім продемонстрували вихованці секції «Карате» Каланчацької ДЮСШ. Базова техніка карате, основні прийоми нападу і захисту, учбовий спаринг стали зразковим втіленням майстерності та наполегливості вихованців керівника С.В. Жданова.
Програма заходу включала три складові: спортивну — комбіновані естафети, освітню — вікторину на знання історії олімпійського руху та культурну — презентацію команди.
Саме остання складова стала справжньою окрасою свята, презентація кожної команди тривала п’ять хвилин, під час яких учасники розповідали про себе, пропагували здоровий спосіб життя і показували спортивні навички.
У загальному підсумку І місце посіла команда Каланчацької ЗОШ №2, яка виборола право захищати честь громади на фінальних обласних змаганнях, друге місце — Роздольненський НВК, третє – Олександрівська ЗОШ та ОЗ «Каланчацький ЗПЗСО №1». Команди-переможці та призери змагань були нагороджені грамотами відділу освіти, молоді та спорту, а від благодійного фонду Євгена Рищука кожна з команд отримала шкіряні м’ячі та індивідуальні подарунки для кожного учасника.
Вітаємо переможців, так тримати!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь