A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Музика вічна!

Дата: 03.06.2019 13:22
Кількість переглядів: 698

Гарне вбрання на дівчатках, високі підбори, зачіски; у хлопчиків - зосереджені і серйозні обличчя. Сьогодні ці діти – вже дорослі, вони випускники Каланчацької школи естетичного виховання. Зі свідоцтвом про початкову мистецьку освіту всі випускники одержали професію, музичний фах, це перший дорослий документ, який не одноразово стане в нагоді, який завжди і при будь-яких обставинах гарантує кожному можливістьзаробити «на хліб».
З найтеплішими словами до випускників звернулись перший заступник селищного голови Андрый Лабушний та директор школи Валентина Годіна, які побажали успіхів, нових досягнень та радості і натхнення на всьому життєвому шляху. Пані директор підвела підсумок навчальних досягнень школи, подякувала викладачам та учням за високі результати та професіоналізм.
Труд наших викладачів – говорить Валентина Семенівна – не легкий, але дуже цікавий та різноманітний, тому що ми постійно знаходимось у творчому процесі. А нагородою та відрадою для нас є гарні виступи наших учнів. Успіхи та досягнення наших учнів надихають нас, надають сенс нашому життю, нашій роботі.
В цей вечір було багато нагород, для учнів, батьків, вчителів. Адже кожен доклав максимум зусиль заради розвитку дітей, як повноцінних особистостей.
Крім відзнак школи, грамотою селищного голови за активну участь у культурно-просвытницький заходах нагороджено: Анну Нотич та Ярослава Крупу.
Урочисту частину продовжив святковий концерт, під час якого випускники продемонстрували присутнім свої здібності та майстерність.
Випускний вечір пройшов у дружній та теплій атмосфері, всі присутні отримали багато яскравих вражень. Новий рік покаже, як повернулись дороги сьогоднішніх випускників, але відомо точно, що ті найсильніші, які подолали непростий шлях і дійшли до кінця, збережуть у своїх серцях гармонію музики і любові до коханої школи і вчителів, які ввели їх у світ мистецтва!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь