A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Неоголошена війна з деревами!

Дата: 20.06.2019 08:34
Кількість переглядів: 549

Шпальти інтернет — видань досить часто майорять заголовками про вандалізм. Читаючи їх мене огортає гнів та сором, за людей, які задля отримання чергової порції адреналіну готові нищити чужу працю та майно.
Минулого року, саме в цей період наш Каланчак потопав у вандалізмі, який повернувся до нас з новою силою та подихом. Висаджені сажанці, Павлонії, по вулиці Херсонській, невідомі безпричинно та безпощадно почали нищити. 15 штук просто зламані та залишені в своїй лунці. 
Що є причиною такого відношення? Можливо байдужість, споживацький прагматизм, просто бездумність, відчуття безкарності за свої вчинки! Люди, ви втрачаєте відчуття й розуміння природи як живої істоти. Це фактично деформація нашої ментальності, адже українці з давніх-давен одушевляли довколишній світ. Злагода з природою дозволяла нам виживати. 
Ми бажаємо щоб у нашому селищі створювались місця відпочинку. А натомість не бережемо навіть те, що маємо! З таким відношенням, ми залишимо нащадкам пустелю!
Шановні односельці! Сьогодні, селищна рада звернулась до поліції. Якщо у вас є інформація з приводу даного факту, зверніться до селищної ради!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь