A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Шановні жителі Каланчацької громади!

Дата: 04.07.2019 14:21
Кількість переглядів: 506

Від імені депутатського корпусу та виконавчого комітету Каланчацької селищної ради, щиро вітаю Вас з одним із найголовніших державних свят – Днем Конституції України, першої Конституції незалежної української держави!
28 червня 1996 року назавжди залишиться видатною подією в сучасній історії української державності. Обравши шлях незалежного розвитку і закріпивши це в Конституції, Україна підтвердила своє прагнення розвивати і зміцнювати незалежну, соціальну, правову державу. Конституція стала не просто головним правовим документом, а й реальною основою розбудови вільної демократичної країни, першоосновою формування політичних, економічних та духовних реалій нашого суспільства. У ній відображені демократичні засади організації держави, політичні та економічні свободи українців, висловлюється суверенна воля громадян.
Вітаючи Вас з державним святом, зичу всім міцного здоров’я, довгих років життя, миру і благополуччя, натхнення та плідної праці в ім’я кращого майбутнього українського народу.
Тож нехай у цей урочистий день повсюди міцніє почуття гордості за наш край, за нашу країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й благополучне життя у власній державі. Хай нинішнє свято наповнить наше життя невичерпною енергією, надасть усім нам наснаги, сил і впевненості у всіх добрих справах на благо громади.
З повагою, Каланчацький селищний голова Володимир Зінчук!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь