A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Каланчацька громада відзначили День Конституції

Дата: 04.07.2019 14:24
Кількість переглядів: 592

Знаменно, що день Конституції ми зустрічаємо в червні, коли блакить неба і жовтогарячі лани зливаються в єдине велетенське знамено, що символізує волю і працю.
У нашої країни був важкий і тривалий шлях до омріяної незалежності. Багато крові пролилося, щоб вільно говорити рідною мовою, щоб крилато розвівався сьогодні жовто-блакитний стяг, щоб була змога на весь голос заспівати невмирущі слова Чубинського. 
З нагоди відзначення державного свята - Дня Конституції України, 28 червня на площі Т.Шевченка відбувся повномасштабний концерт, який за традицією розпочався з Гімну України! 
Не часто випадають у літку такі сприятливі вечори, та цього святкового дня навіть погода була ласкавою - спека спала, температура повітря знизилася до 20 градусів. Щоправда, піднявся вітер - це ускладнило роботу артистам, а ось глядачі мали змогу насолодитись концертною програмою без усіляких перепон.
Зі словами привітань до присутніх звернувся селищний голова, Володимир Зінчук. Запальні танці, українські пісні, все це дарували під час своїх виступів наші аматори: Гурт «Хто», з піснею «Моя України»; О.Крайнов та «Южаночка» - «З роси вам і води»; «Степовичка» - «Ой, козаче», чоловічий ансамблю жовтневого БК – «Вийшли козаки», «Доле ж моя», ансамбль народної пісні «Берегиня» - «Млин крутиться», вокальний гурт «Лілея» - «Кум прийшов»; «Злагода» - «Танцюй, народ» пісня «Сусідка» у виконанні ансамблю духових інструментів Партизанського БК.
Особливий фурор та захоплення глядачів, як завжди зірвали наймолодші наші таланти «Домісольки», з піснею «Білка». Адже ніхто не може заперечити той факт, що шість «лялечок» у різнокольорових «пачках» з милою посмішкою, нікого не залишать байдужим.
Незважаючи на втому та насичений графік наші переможці порадували присутніх, виконавши танок «Добрий ранок Україно» та «Блакитна вічність». Чому втома, запитаєте ви? Та все просто.
Наш народний хореографічний колектив «Живчики», нещодавно повернулись з Болгарії, де брали участь у фестивалі «Зірковий бриг» та здобули два переможних місця та отримали три дипломи першого ступеню». Також, 25 червня у Скадовську відбувся конкурс «Україна єднає світ». на якому 8 груп живчиків привезли 7 дипломів першого ступеню та вибороли «Гран-прі» фестивалю. Радіємо всією громадою за їх досягнення та вітаємо керівника Олену Шиян.
Талановиті діти - світле майбутнє для громади! 
Зі святом! З Днем Конституції, Україно!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь