A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

День молоді або таланти рідного краю

Дата: 04.07.2019 14:24
Кількість переглядів: 688

Кажуть, що у молоді 2 свята – Новий Рік і кожен день. Веселі та завзяті не втомлюються постійно радіти життю, саме їм в останню неділю червня присвячене свято під назвою - «День молоді». Свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики. Саме тому гучним продовженням заходу до Дня Конституції України, став концерт молодих виконавців. 
Приємно усвідомлювати, що серед наших односельців є люди, яким не байдужий наш рідний край, які нехтуючи своїм вільним часом дбають про інших, створюючи дивовижних оазис дитячих мрій. Так зі ініціативність, активну життєву позицію, творчий підхід, естетичне оформлення дитячого майданчика та небайдуже ставлення до благоустрою селища подяками селищного голови з нагоди Дня молоді нагороджено: Годунко Оксану, Бабич Інну, Калашника Антона та Ферка Володимира.
Продовжуючи тему нагородження хочу відмітити, що з 03 по 09 червня у Скадовському районі відбувся другий етап всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної гри «Сокіл» («Джура») 2019, де нашу громаду представляли переможці селищного етапу - рій «Козацька варта» Гаврилівської ЗОШ. У результаті запеклої боротьби наші юні джури стали кращими у конкурсі «У колі друзів». Медалі за перше місце, головний спеціаліст відділу освіти, молоді а спорту Оксана Єрмишко вручила: Асланову Акраму, Асланові Софії, Боровинській Вікторії, Коваленку Максиму, Куліш Ользі ,Куюн Андрію, Піньонжик Тетяні, Соценку Максиму. Вітаємо наших переможців! 
Теплий вечір, хвилюючі пісні та гарні молоді аматори сцени, все це навіювало присутнім романтичний настрій. 
З кожними новим виступом, ми усвідомлювали, що юність і молодість — це не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Цей час дерзань, пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань. Бо саме вони, сьогоднішні школярі, студенти, молоді робітники, підприємці, науковці, скоро будуть визначати шляхи розвитку країни.
Хочеться подякувати талановитим людям нашого краю, за приємний вечір, який нам дарували: молодіжні гурти «Неон» та «Злагода»; танцювальний колектив «Danse style» - «Гаррі Поттер», «Мама», «Україна», солісти – Анастасія Микитюк, Аріна Нікіфорова, Вероніка Калініна; дуети Анастасія Микитюк та Олена Поліщук, Світлана Гургач та Тетяна Боброва, ну і звичайно наші ведучі Вероніка Коханевич, Юрченко Тетяна та Боброва Тетяна.
Вкотре стверджуємось, що наша молодь талановита! Наша молодь найкраща!
Ну а далі… вперед танцювати на дискотеці та частуватись козацькою кашею!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь