A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Сплату земельного податку у 2019 році розпочато!

Дата: 10.07.2019 14:02
Кількість переглядів: 607

Згідно норм чинного законодавства  України обов’язковим платежем, що входить до складу податку на майно є плата за землю. Плата за землю – головний бюджетоформуючий платіж всіх сіл, селищ, міст, міст у районах, що справляється у формі земельного податку та орендної плати за земельні ділянки державної і комунальної власності.          З метою наповнення місцевих бюджетів, органам місцевого самоврядування надано право на встановлення місцевих податків, які відповідно до законодавства є обов’язковими до сплати на відповідній території.

          Платниками податку є власники земельних ділянок, земельних часток (паїв), землекористувачі .

Нарахування фізичним особам сум податку згідно норм податкового законодавства проводиться контролюючими органами, які видають платникові до 1 липня поточного року податкове повідомлення-рішення про сплату податку.

податку фізичними особами здійснюється протягом 60 днів із дня вручення податкового повідомлення-рішення (надсилається або отримується в органах ДФС), тобто до 29 серпня поточного року.

Отож враховуючи вищезазначене, Каланчацька селищна рада повідомляє, що сплату земельного податку у 2019 році розпочато з 01.07.2019 року.          

Граничний термін сплати земельного податку 29 серпня 2019 року.       Памятайте!!!!Несвоєчасна сплата податку тягне за собою застосування штрафних санкцій та пені, у розмірах визначених законодавством.

 За додатковою інформацією щодо сум нарахованого земельного податку та розрахункових рахунків просимо звертатися до Каланчацького відділення Херсонської ОДПІ ГУДФ служби у Херсонській області, Каланчацької селищної ради або за тел.(05530)32105, а також до в.о. старост по сільським радам.

Виконавчий комітет

Каланчацької селищної ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь