A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Відділ «Каланчацьке бюро правової допомоги» Голопристанського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги інформує:

Дата: 26.07.2019 14:09
Кількість переглядів: 871

Діяльність Каланчацького бюро правової допомоги спрямована на захист прав людини шляхом забезпечення рівного доступу до правової інформації та правосуддя, посилення правових можливостей та правової спроможності представників соціально вразливих груп, територіальних громад та спільнот.

Так, у ІІ кварталі 2019 року було зареєстровано 211 звернень громадян з них: 180 – надано роз’яснення, консультації правового характеру, та прийнято 31 письмове звернення про надання безоплатної вторинної правової допомоги. За результатами прийнятих звернень видано 23 доручення про призначення адвоката за рахунок держави та 5 доручень працівникам бюро правової допомоги для складання процесуальних документів та представництва інтересів громадян у суді.

 Основними питаннями, що хвилювали жителів Каланчацького  району були питання сімейного права (розірвання шлюбу, стягнення аліментів, позбавлення батьківських прав); житлового права  визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням та зняття її з реєстрації місця проживання); соціального забезпечення (призначення, перерахунок та відмова у наданні субсидій, призначення соціальної допомоги багатодітним сім’ям); спадкового права (поновлення пропущеного строку для прийняття спадщини, оформлення спадщини); цивільного права (визнання права власності на нерухоме майно) та інші.

За звітний період було проведено 1 виїзд мобільного консультаційного пункту (виїзний прийом громадян) під час якого надано безоплатну правову допомогу - 4 громадянам.

Фахівцями Бюро у ІІ кварталі 2019 року проведено 19 правопросвітницьких заходів.

         А також нагадуємо, що за безоплатною правовою допомогою можна звертатися до відділу «Каланчацьке бюро правової допомоги» Голопристанського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Херсонській області, який знаходиться за адресою: смт Каланчак, вул. Херсонська (Леніна), 9 (1-й поверх), тел.: (05530)3-15-03 або за скайп зв’язком: Каланчацьке бюро правової допомоги (kalanchatske@legalaid.ks.ua) 

 

 

 

З повагою,

в.о. директора                                                                                      І.М. Кеба

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь