A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

начальника відділу з питань юридичної та кадрової роботи на період звідпустки в зв`язку з вагітністю та пологами основного працівника

Дата: 15.08.2019 16:14
Кількість переглядів: 434

Каланчацька селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної  посади:

- начальника відділу з питань юридичної та кадрової роботи виконавчого комітету Каланчацької селищної на період відпустки основного працівника у зв’язку з вагітністю та пологами.

Вимоги до претендентів: громадянство України, вільне володіння державною мовою, вища освіта за спеціальністю «Правознавство» або «Державне управління» з освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, стаж роботи на державній службі або в органах місцевого самоврядування не менше двох років або стаж роботи в інших сферах управління не менше трьох років, вміння працювати на комп’ютері, декларація особи уповноваженої на виконання функцій держави чи місцевого самоврядування за 2018 рік.

      

     На посаду будуть призначені особи на конкурсній основі, які успішно складуть іспити із знання Конституції України, Законів України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про запобігання корупції», Цивільний процесуальний кодекс України, Цивільний кодекс України, Господарський процесуальний кодекс України, Кодекс адміністративного судочинства України, Кримінальний процесуальний кодекс України та інші нормативно-правові акти.

Додаткова інформація щодо переліку документів, посадових обов’язків, розміру та умов праці надається за телефоном 3-18-48.

      Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення за адресою: смт.Каланчак, вул.Херсонська,1, з 9.00 до 17.00.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь