A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

До уваги керівників підприємств та організацій.

Дата: 10.09.2019 11:56
Кількість переглядів: 631

Наближається період опалювального сезону, Каланчацька районна філія Херсонського обласного центру зайнятості нагадує і запрошує скористатися послугами служби зайнятості у підготовці до зимового періоду. Поновлення допусків до роботи для операторів котелень, які працюють на газові та кочегарів-випалювачів котелень, що працюють на твердому паливі за направленням служби зайнятості цілком можливе та реальне, більше того, щорічно таким чином проходять підвищення кваліфікації потенційні працівники шкіл та дитячих садочків району. На яких умовах здійснюється навчання? Особа повинна звернутися до служби зайнятості, та отримати статус безробітного, а також повинна мати посвідчення оператора котельні для обслуговування та експлуатації котлів, що працюють на газоподібному або твердому паливі. Навчання буде здійснюватись в приміщенні Каланчацької РФ Херсонського ОЦЗ, початок – друга половина вересня. Тривалість навчання – 5 робочих днів.

В інтересах будь-якого керівника мати на роботі працівника, який убезпечує і себе і керівництво ПОУ потрібними допусками та дозволами, які до речі, треба поновлювати щорічно.

За більш детальною інформацією можна звертатися до Каланчацької районної філії Херсонського обласного центру зайнятості за адресою смт. Каланчак, вул. Чорноморська, 1, або за тел. 3 27 56.

 

Буцу Т.М., завідувач сектору профорієнтації відділу надання соціальних послуг Каланчацької районної філії Херсонського обласного центру зайнятості

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь